Limba / Sprache / Language:

biserica De sute de ani în Ţara Vrancei (veche provincie românească) se prelucrează lemnul pentru construcţia caselor şi bisericilor, porţilor ornamentale, acoperişurilor din şindrilă, mobilierului şi uneltelor de muncă.

De peste 60 de ani, la Focşani se dezvoltă o industrie prelucrătoare cunoscută în toată lumea şi se formează specialişti.

WDI, o firmă tânără după actul de naştere, continuă o experienţă acumulată de managerii tehnicieni şi muncitorii săi în 15 ani de colaborare cu parteneri germani.

cioplitor

Tradiţia şi calitatea uşilor din lemn realizate de WDI sunt argumente hotărâtoare în bătălia de fiecare zi pentru păstrarea poziţiei din piaţă şi pentru a rezista concurenţei agresive a uşilor din PVC sau aluminiu.

În acest sens, implementarea managementului de calitate este preocuparea de bază a întregului nostru personal.

Desigur, ne preocupă şi diversificarea formelor şi modelelor de uşi, având drept ţintă atât exportul, cât şi piaţa internă. ozana

WDI utilizează o tehnologie complexă, care îi permite să realizeze atât produse finite (uşi şi ferestre din lemn stratificat), cât şi semifabricatele lamelare şi panourile necesare producerii acestora. Din gama uşilor din lemn stratificat fac parte uşile de intrare, uşile de interior şi uşile secundare, WDI venind în întâmpinarea dumneavoastră cu o ofertă ce conţine un număr mare de modele.

Cu o capacitate de uscare de 300 mc pe şarjă şi o capacitate de prelucrare de 200-250 mc/lună, WDI se poate înscrie pe lista furnizorilor naţionali.

Ne adresăm de preferinţă producătorilor de uşi şi ferestre din lemn, dar şi altor posibili beneficiari.

Oferim de asemenea servicii garantate de uscare a cherestelei de orice esenţă.

Vizitaţi-ne cu prima ocazie! Lângă Focşani, pe DN 2D Focşani – Tg. Secuiesc.